kalkylera
Grundläggande kalkylator

Grundläggande kalkylator

Gratis onlinekalkylator för de enklaste beräkningarna. Oavsett om det handlar om addition, subtraktion, multiplikation eller division gör vårt enkla och intuitiva gränssnitt beräkningarna snabba och enkla. Förenkla dina beräkningar med vår kalkylator!

Det uppstod ett fel i din beräkning.

Adress Beskrivning av huvuddatorn
Översikt över nyckeldatorer En enkel räknare med minnesfunktion, liknande en inbäddad räknare. Med denna grundläggande elektroniska räknare kan du utföra beräkningar som addition, subtraktion, division och multiplikation.
Funktioner för miniräknare Denna miniräknare har funktioner för kvadratrötter, procent, p, exponent, potenser och avrundning.
Funktionella alternativ Miniräknaren kan användas med mus, tangentbord, numerisk knappsats eller pekplatta, om enheten stöder detta.
Tillgängliga funktioner – Del ÷
– x Multiplikation
– Addition
– Subtraktion
– Beräkning
– Addition/subtraktion +/- ändring mellan addition/subtraktion
– Rensa MC-minnet
– Ladda minne MR
– M minus minne
– M+ Positivt minne
– M Radera post
– AC Radera alla
– √ x kvadratrot
– till sutime
– pi pi
– x y exponentiell
– R2 Avrundning till två decimaler
– R0 Avrundning till 0 decimaler
Funktion Delete/Backspace Använd Delete/Backspace-tangenten för att radera tecken på höger sida. Tryck på pekskärmen och använd Delete-tangenten på det virtuella tangentbordet.
Kopieringsfunktion Välj utmatningen i skärmfönstret och kopiera den till urklipp.
Använda miniräknaren Visa exempel på beräkningar som utförts med hjälp av den grundläggande räknaren. Följ instruktionerna för att ange siffror och symboler och utföra beräkningar. Lär dig hur du använder miniräknaren för att utföra enkla beräkningar, procentsatser, aktuella värden och framtida värden.