calcula
Calculator de bază

Calculator de bază

Calculator online gratuit pentru cele mai simple calcule. Fie că este vorba de adunare, scădere, înmulțire sau împărțire, interfața noastră simplă și intuitivă face calculele rapide și ușoare. Simplificați-vă calculele cu calculatorul nostru!

A apărut o eroare la calculul dvs.

Adresă Descrierea calculatorului de bază
Prezentare generală a calculatorului de bază Un calculator simplu cu funcție de memorie, similar cu calculatorul încorporat. Acest calculator online de bază vă permite să efectuați calcule precum adunarea, scăderea, împărțirea și înmulțirea.
Funcțiile calculatorului Acest calculator are funcții pentru rădăcină pătrată, procent, pi, exponent, putere și rotunjire.
Opțiuni operaționale Calculatorul poate fi utilizat cu un mouse, tastatură, tastatură numerică sau tactilă, dacă este acceptat de dispozitiv.
Funcții disponibile – Parte ÷
– x Înmulțire
– Addition
– Sustragere
– Calcul
– Adăugare/subtragere +/- modificare între adunare/subtragere
– Ștergerea memoriei MC
– Încărcare memorie MR
– Memorie M-minus
– M+ Memorie pozitivă
– M Ștergere intrare
– AC Ștergere toate
– √ x rădăcină pătrată
– la sutime
– π pi
– x y exponențială
– R2 Rotunjire la două zecimale
– R0 Rotunjire la 0 zecimale
Funcția Delete/Backspace Utilizați tasta Delete/Backspace pentru a șterge caractere din partea dreaptă. Apăsați afișajul pe ecranul tactil și utilizați tasta Delete de pe tastatura virtuală.
Funcția Copy (Copiere) Selectați rezultatul în fereastra de afișare și copiați-l în clipboard.
Utilizarea calculatorului Afișați exemple de calcule efectuate cu calculatorul de bază. Urmați instrucțiunile pentru a introduce numere și simboluri și pentru a efectua calcule. Aflați cum să utilizați calculatorul pentru a efectua calcule simple, procente, valori curente și valori viitoare.