kiszámítani
Alapvető számológépek

Alapvető számológépek

Ingyenes online számológép a legegyszerűbb számításokhoz. Legyen szó összeadásról, kivonásról, szorzásról vagy osztásról, egyszerű és intuitív felületünkkel a számítások gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Egyszerűsítse számításait számológépünkkel!

Hiba történt a számításban.

Cím Alapvető számológép leírása
Alapvető számológép áttekintés Egy egyszerű számológép memóriafunkciókkal, a beépített számológéphez hasonlóan. Ez az alapvető online számológép olyan számítások elvégzését teszi lehetővé, mint az összeadás, kivonás, osztás és szorzás.
A számológép funkciói A számológép tartalmazza a négyzetgyök, százalék, pi, exponens, hatvány, hatvány és kerekítés funkciókat.
Műveleti lehetőségek A számológép egérrel, billentyűzettel, numerikus billentyűzettel vagy érintéssel használható, ha az eszköz támogatja.
Elérhető funkciók – Szakasz ÷
– x Szorzás
– Összeadás
– Kivonás
– Számítás
– Összeadás/kivonás +/- váltás az összeadás/kivonás között
– MC memória törlése
– MR memória betöltése
– M-mínusz memória
– M+ Pozitív memória
– M Bejegyzések törlése
– AC Összes törlése
– √ x négyzetgyök
– a századikig
– π pi
– x y exponenciális
– R2 Kerekítés két tizedesjegyre
– R0 Kerekítés 0 tizedesjegyre
Delete/Backspace funkció A Delete/Backspace billentyűkkel egy-egy karaktert törölhet a jobb oldalról. Nyomja meg a kijelzőt az érintőképernyőn, és használja a virtuális billentyűzet Delete billentyűjét.
Másolás funkció Jelöljön ki egy eredményt a kijelzőablakban, és másolja azt a vágólapra.
A számológép használata Az alap számológéppel végzett számítások példáinak megjelenítése. Kövesse az utasításokat a számok és szimbólumok beviteléhez és a számítások elvégzéséhez. Tanulja meg, hogyan használja a számológépet egyszerű számítások, százalékok, jelen- és jövőértékek elvégzésére.